“Pura Vida”- više od narukvice

0

Voliš da nakit koji nosiš ima neku dublju svrhu? Pratiš trendove? Voliš širiti pozitivnu energiju?

Onda su Pura Vida ručno izrađene narukvice iz Kostarike pravi izbor za tebe! 

Pre pet godina, dvojica mladića uputila su se iz San Diega na Kostariku, ne znajući da će zahvaljujuci tom putovanju započeti jedna prekrasna priča i saradnja. Naišli su na dvojicu umetnika koji su izrađivali narukvice.

Videvši u kojim uslovima žive, odlučili su kupiti 400 narukvica kako bi im pomogli, ne sluteći da će se iste narukvice rasprodati u butiku u kojem će ih oni ostaviti. Započela je saradnja, a Pura Vida narukvice postale su pravi simbol onoga što Pura Vida znači; biti slobodan i živeti punim životom.

Danas, kupovina svake narukvice pomaže osigurati stalno radno mesto na Kostariki, a 1 posto od svakog prodanog proizvoda donira se humanitarnim organizacijama širom sveta. Uz to narukvice su podesive veličine tako da odgovaraju svakome.

Vodootporne su i svaki model predstavlja posebnu priču, posebnu kombinaciju boja.Privjesak “P” koji se nalazi na svakom proizvodu označava Pura Vida stil života. Nije vazno hoćeš li odabrati roze ili plavu, belu ili zutu , sa perom ili sa sidrom…Koji god od mnogobrojnih stilova odabereš, poruka narukvice neće se izgubiti.

I ne moraš stati na jednoj! Pura Vida narukvice postale su pravi hit, pa se tako slike zadovoljnih vlasnika šire društvenim mrežama koji jedva čekaju da još jednu dodaju svojoj kolekciji.

Da bi došao do svog primjerka, ne trebate na Kostariku. Umesto dugog puta, deli vas svega nekoliko klikova. Posetite Malinica webshop i između raznih modela i boja odaberite onu koja odgovara baš vama.

Svaki dan tako ćete na svojoj ruci dobiti podsetnik da živite slobodnim i punim životom, a uz to, kao sto smo već spomenuli, pomoći ćete umetnicima Kostarike i deo vašeg novca bit će doniran .Razloga i više nego dovoljno!

Loading...

Pogledajte i ovo Još tekstova od autora